Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt een echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten.

Kerstboom kopen

Wij beschikken over verschillende soorten echte kerstbomen. Een echte kerstboom geeft uw huis een warm, knus en gezellige uitstraling. Wilt u een kerstboom met of zonder kluit? Wij verkopen kerstbomen in pot (met kluit) en zonder pot (zonder kluit). In de weken voor kerst staat ons tuincentrum vol met prachtige kerstbomen waaruit u kiest. Maak uw keuze door te selecteren op grootte of op soort naald. Ons personeel helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte kerstboom. Heeft u een maximaal budget? Bij Tuincentrum Sels Evergreen in Turnhout verkopen we al kerstbomen vanaf €15,00. Versier uw huis met prachtige kerstbomen en maak Kerst 2020 onvergetelijk.

Nordmann kerstboomNordmann kerstboom - Sels Evergreen

Een Nordmann-spar is een van de meest-geliefde kerstboom in vele huiskamers in België. De dikke naalden prikken niet en blijven langer zitten dan naalden van de Fijnspar. De Nordmann-spar is verkrijgbaar van 60 cm tot en met 300 cm. Kom langs om ons aanbod aan Nordmann-sparren te bekijken. Een Nordmann-spar brengt het echte kerstgevoel met zich mee. De dikke naalden zorgen voor een compacte groei en vormen een volle boom in uw woonkamer. Bent u op zoek naar een kleine Nordmann boom? Of juist een hele grote Nordmann boom? Kom langs in de weken voor kerst en koop de mooiste bomen bij Sels Evergreen.

Fijnspar kerstboom

Fijnspar heeft brede takken en een mooie pyramide-vorm. Met zijn dunne naalden en verspreidt de boom een heerlijke, sterke geur in uw huis. Een Fijnspar kerstboom heeft volle takken met dunne naalden. Aan deze volle takken hangt u eenvouding kerstballen en andere kerstversieringen op. De Fijnspar is ook prachtig om buiten bij de voordeur neer te zetten. Heet uw gasten in de kerstperiode van harte welkom met twee kleine kerstboompjes naast uw voordeur. Versier de boompjes met nepsneeuw of met sierlijke verlichting. Koop uw kerstbenodigdheden bij Sels Evergreen en maak er thuis een kerstfeestje van. 

Kerstboom kopen - Sels EvergreenKleine kerstboom

Geen grote woonkamer? Dan is een kleine kerstboom wellicht iets voor u! Bij Sels Evergreen in Turnhout verkopen we kleine kerstbomen van onder de 100 cm groot. Kies uit varianten met of zonder kluit. Een kerstboom zonder kluit bevestigt u in een kerstboomstandaard. Wij verkopen kerstboomstandaards waarvan u de stam vastzet door aan schroeven te draaien. Verder verkopen wij ook de Easyfix, dit is een speciale kerstbomenstandaard waar een scherpe punt in het midden van de bomen zit. In ons tuincentrum maken wij alvast een gat in de inderkant van de boomstam. Als u thuiskomt, plaatst u de kerstboom gemakkelijk in de scherpe punt en staat uw kerstboom direct stevig vast op zijn plek. Wilt u meer weten over kerstbomen of kerstbomenstandaards? Kom langs in Turnhout en vraag ons personeel om advies. 

Kerstboom kopen Turnhout

Heeft u de juiste kerstboom gevonden maar bent u nog op zoek naar kerstverlichting en kerstversiering? Bij Sels Evergreen in Turnhout bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke kerst.

Of toch liever een kunstkerstboom? Met een kunstkerstboom heeft u geen last van uitvallende dennennaalden en bent u verzekerd van een prachtige boom, jaar na jaar! Bovendien heeft u op kunstkerstbomen lang garantie. Kom langs en bekijk ons grote aanbod aan kunstkerstbomen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen