Kerststijl Urban Mountain

Kerststijl Urban Mountain

Het woord urban verwijst naar het stadse leven, naar de looks van de straat. Dit zie je terug in de kopertinten en jeanskleur. Naast het stadse leven overheerst de natuur. Grove houtstructuren, stoere planten en grijstinten doen je denken aan een ruige bergwandeling. Deze stijl voor de kerst is gedurfd, heeft een rauw randje en een persoonlijk karakter.

DIY tip:

Maak een stoere guirlande voor aan de schouw of in de kerstboom. Pak als basis een stoere houten slinger en hang daar met repen spijkerstof verschillende decoratieve elementen aan. Eens helemaal anders!

     

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...