Snijbloemen

Bent u op zoek naar een mooi boeket of een fleurige bos bloemen? Bij Sels Evergreen hebben we een prachtige bloemenafdeling waar u verse bloemen direct van de veiling koopt. Heeft u al een bezoek gebracht aan onze bloemenshop? Onze bloemenshop is zes dagen in de week geopend, van dinsdag tot en met zondag. Kom langs en kies uit onze samengestelde boeketten of laat zelf een boeket samenstellen door onze bloembinders. 

Bloemen voor elk seizoen

Wij hebben elk seizoen een wisselend assortiment geheel in de kleuren van nu!

  • In de lente vindt u veel narcissen, blauwe druifjes en pastelkleuren.
  • In de zomer hebben we lelies, paradijsvogelbloemen en pioenrozen, dan zijn felle kleurne weer helemaal in.
  • In het herfstseizoen vindt u bloemen als de crocosmia, euphorbia, phylalis en veronica. Warme kleuren zoals rood en oranje staan dan centraal.
  • In de winter hebben wij wonderschone planten zoals de amaryllis en ilex (hulst). Denk aan kleuren als rood, wit en groen: helemaal in kerstthema. 

Wij hebben allerlei boeketten voor u klaar staan die u direct mee kunt nemen, maar het is ook mogelijk om een boeket naar eigen keuze samen te laten stellen. Wij maken naast boeketten ook bloemstukken op voor verschillende speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een begrafenis.

Snijbloemen - Sels Evergreen

Boeket met vaas

Bent u op zoek naar een compleet cadeau voor een vriend, vriendin, of familielid? Bij Sels Evergreen hebben we naast snijbloemen ook mooie vazen, schalen en potten en manden. Met de juiste vaas of mand maakt u uw boeket helemaal af. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis of op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Neem contact met ons op