Arrangementen

Bent u opzoek naar een mooi plantencadeau voor een speciale gelegenheid? Of wilt u thuis eens met iets anders aankomen dan een gewone bos bloemen? Kies dan voor een arrangement. Wij maken plantenstukjes in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof of manden voor ieders keus. U kiest zelf de decoratie en de kleuren uit, zo is uw arrangement altijd geheel naar uw wens. U kunt gezellig langskomen om zelf de planten uit te zoeken en te kiezen welke decoratie en schaal daarbij past, zodat wij een mooi arrangement kunnen samenstellen.

Ook tijdens kerst staan onze creatieve medewerkers voor u klaar om een prachtig kerststuk te creëren. Kerststukjes mogen in de decembermaand niet ontbreken en brengen gezelligheid in huis. Kiest u voor de klassieke rood-groene kleurencombinatie of heeft u een favoriete kleur in gedachten waarmee u deze kerst wil uitblinken? Bij tuincentrum Sels Evergreen kunt u terecht voor alle soorten kerststukjes. 

Kerststukje Sels Evergreen

Bovendien dienen wij u ook van advies, want niet elke plant past qua verzorging bij de ander. De ene plant heeft meer water of meer daglicht nodig dan de andere plant. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie want er zijn mensen met groene vingers maar soms kunnen vetplanten meer op hun plaats zijn. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Laat uw creativiteit erop los en stel uw arrangement samen.

Het voordeel van een plantenbak is dat er altijd plantjes verwisseld kunnen worden waardoor er regelmatig een ander beeld geschept wordt. Zo hoeft u geen langere tijd vast te houden aan uw samenstelling, maar kunt u bijvoorbeeld met de seizoenen mee veranderen of verandert u gemakkelijk van kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ervaar het zelf bij Sels Evergreen in Turnhout.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten