ECOPOTS

Kunststof bloempotten en plantenbakken met een natuurlijke look: dat zijn de nieuwste ECOPOTS bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout. ECOPOTS ontwikkelt bloempotten en plantenbakken die niet alleen zijn gemaakt van gerecycled kunststof met een natuurlijke look, maar die vooral ook vandaag, morgen en over tien jaar nog goed, mooi en relevant zijn. Dat is duurzaamheid volgens ECOPOTS, Sels Evergreen staat achter de duurzame visie van ECOPOTS. Kom langs bij ons in het tuincentrum en bekijk het fraaie assortiment. 

ECOPOTS: tijdloos design

De duurzame bloempotten en plantenbakken van ECOPOTS hebben een tijdloos design en staan prachtig in elke kamer, op elk balkon en in elke tuin. De speciaal ontworpen potten zijn met zorg samengesteld en zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De sterke samenstelling van het materiaal zorgt ervoor dat de potten extra lang meegaan. Variëer eindeloos met de verschillende designs van ECOPOTS. Van fraaie, minimalistische vierkante plantenbakken, tot smalle, ovale bloempotten. U vindt ook hangpotten bji ons in het assortiment. De potten en bakken hebben een natuurlijke uitstraling, hierdoor passen de producten van ECOPOTS ook bij u thuis en in de tuin. Laat uw tuinplanten en kamerplanten stralen met een duurzame pot van ECOPOTS. Ontdek het hele assortiment bij ons in het tuincentrum. Wij geven u graag advies over de geschikte pot voor uw groen! Op zoek naar bloempotten die gemaakt zijn van andere materialen? Bekijk ons ruime assortiment aan potterie

ECOPOTS buitenpotten - Sels Evergreen

Potten voor binnen

De potten van ECOPOTS zijn vernoemd naar bekende steden over de hele wereld. Zo bestaat er een ECOPOTS ANTWERP, een ECOPOTS AMSTERDAM en ECOPOTS BRUGES, allen met een uniek design. De potten zijn elegant en zal prachtig staan bij u in de woonkamer, slaapkamer of in de serre. De ontwerpen zijn tijdlood, hierdoor gaan ze lang mee en kunt u eindeloos combineren. Kies uw favoriete kleur, plaats de pot op een opvallende plek in huis, deze pot verdient de aandacht die het nodig heeft. Geef kamerplanten een hele nieuwe look met de potten van ECOPOTS. Heeft u vragen over de collectie of wilt u advies over het kopen van een nieuwe pot voor uw kamerplant? Wij adviseren u een pot voor binnen te kopen die 20% groter is dan de oude pot. Zo heeft de plant voldoende groeiruimte om groot en gezond te blijven.

Binnenpotten ECOPOTS - Sels Evergreen

Potten voor buiten

Ook voor buitenpotten heeft ECOPOTS prachtige modellen. Heeft u een grote tuinplant of een kleine fruitboom die u wilt huisvesten in een nieuwe plantenbak? Kies de duurzame ontwerpen van ECOPOTS voor een tijdloze en stijlvolle pot voor uw tuinplant. De bloempotten en plantenbakken zijn van hoge kwaliteit en gaan langere tijd mee. Plaats lavendel in een fraaie grijze ECOPOTS BERLIN voor een rustieke en stoere look. U vindt vierkante, ronde, hangende, kleine en grote potten in ons assortiment. Ook handige ECOPOTS potten voor over de railing op het balkon koopt u bij Sels Evergreen. Wij laten u graag het complete assortiment zien in ons tuincentrum, kom langs in Oud-Turnhout en ontdek de chique ontwerpen nu zelf. 

Koop ECOPOTS in Oud-Turnhout

Wilt u een ECOPOTS voor uw kamerplant of tuinplant aanschaffen? Kom langs bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout en aanschouw het complete assortiment aan duurzame bloempotten voor buiten en binnen. Heeft u geen idee welke maat pot of bak uw plant nodig heeft? Vraag ons personeel om advies, wij weten alles over planten en plantenbakken. Plan uw route naar ons tuincentrum in Oud-Turnhout via de contactpagina. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons tuincentrum. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie