Kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt het echte kerstgevoel met zich mee. Bent u op zoek naar een schone kerstboom voor in huis? In ons tuincentrum koopt u echte kerstbomen in alle soorten en maten. Kom langs bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout en vind uw droomboom. 

Kerstboom kopen

Wij bieden een assortiment aan verschillende soorten echte kerstbomen. Een echte kerstboom geeft uw huis een warm, knus en gezellig gevoel. Wilt u een kerstboom met of zonder kluit? Wij verkopen kerstbomen in pot (met kluit) en zonder pot (zonder kluit).  Een kerstboom zonder kluit plaatst u in een kerstboomstandaard en een kerstboom met kluit plant u in een pot. Na de feestdagen is het mogelijk om de kerstboom met kluit in de tuin te planten. Vanaf eind november staat ons tuincentrum vol met prachtige kerstbomen. Maak uw keuze door te selecteren op grootte of op de soort naald. Ons personeel helpt u graag bij het uitkiezen van de perfecte kerstboom. Heeft u een maximaal budget? Bij Tuincentrum Sels Evergreen in Turnhout verkopen we al kerstbomen vanaf €15,00 euro. Kom langs en kies uw droomboom. 

Nordmann kerstboomNordmann kerstboom - Sels Evergreen

Een Nordmann-spar is een van de meest geliefde kerstbomen in België. De dikke naalden prikken niet en blijven langer zitten dan naalden van de Fijnspar. Een Nordmann-spar brengt het echte kerstgevoel met zich mee. Een Nordmann kerstboom heeft dikke, ronde naalden die zorgen voor een compacte groei. Hang de schoonste accessoires in de sterke takken van de Nordmann en maak van uw kerstboom het pronkstuk in de woonkamer. Bent u op zoek naar een kleine Nordmann boom? Of juist een hele grote Nordmann boom? De Nordmann-spar is verkrijgbaar in verschillende hoogtes van 60 cm tot en met 300 cm. Kom vanaf eind november langs  bij Sels Evergreen.

Fijnspar kerstboom

Een Fijnspar heeft brede takken en groeit in een mooie pyramide-vorm. Een Fijnspar kerstboom heeft volle takken met dunne naalden en verspreidt een heerlijke, sterke geur in huis. Hang kerstballen en andere kerstversieringen op aan de sterke takken van de Fijnspar. De Fijnspar is ook prachtig om buiten bij de voordeur neer te zetten. Heet uw gasten in de kerstperiode van harte welkom met twee kleine kerstboompjes naast uw voordeur. Versier de boompjes met nepsneeuw of met sierlijke verlichting op batterij. Bent u op zoek naar een schone boom voor zowel buiten als binnen, kom dan langs bij Sels Evergreen.

Kerstboom kopen - Sels EvergreenKleine kerstboom

Heeft u geen grote woonkamer? Dan is een kleine kerstboom wellicht iets voor u! Bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout verkopen we kleine kerstbomen van onder de 100 cm groot. Kies uit varianten met of zonder kluit. Een kerstboom zonder kluit bevestigt u in een kerstboomstandaard. Wij verkopen kerstboomstandaards waarvan u de stam vastzet door aan schroeven te draaien. Verder verkopen wij ook de Easyfix kerstboomstandaard, dit is een speciale kerstbomenstandaard waar een scherpe pin in het midden van de bomen zit. In ons tuincentrum maken wij alvast een gat in de onderkant van de boomstam. Als u thuiskomt, plaatst u de kerstboom gemakkelijk in de pin en staat uw kerstboom direct stevig en kaarsrecht op zijn plek. Wilt u meer weten over kerstbomen of kerstbomenstandaards? Kom langs in Oud-Turnhout en vraag ons personeel om advies. 

Kerstboom kopen in de buurt van Turnhout

Woont u in de buurt van Turnhout en gunt u uzelf dit jaar de beste kerstboom in de regio Antwerpen, kom dan langs bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout. Wij hebben een breed assortiment aan kerstbomen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw droomboom. Heeft u de juiste kerstboom gevonden maar bent u nog op zoek naar kerstverlichting en kerstversiering? Bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke kerst.

Toch liever een kunstkerstboom?

Toch liever een kunstkerstboom? Met een kunstkerstboom heeft u geen last van uitvallende naalden en bent u verzekerd van een prachtige boom, jaar na jaar! Bovendien heeft u op kunstkerstbomen lang garantie. Kom langs en bekijk ons aanbod aan kunstkerstbomen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen