Kerstverlichting en kerstversiering

Kerst is pas écht af als de lichtjes en de kerstversiering in en rondom het huis hangen. De lampjes in de kerstboom brengen sfeer met zich mee en geven uw huiskamer een warme uitstraling. Bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout koopt u kerstverlichting en kerstversiering voor in uw huis en tuin. Kan uw kerstboom wel wat extra lichtjes gebruiken? Of wilt u uw tuin extra speciaal inrichten tijdens de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Wij hebben ledverlichting en traditionele kaarsen die u in de boom vastklemt. Zoekt u ledverlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs en vraag een van onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.

KerstversieringKerstverlichting - Sels Evergreen

Voor de mooiste kerstsferen in huis koopt u kerstverlichting bij Sels Evergreen. Bevestig kerstverlichting langs het kozijn, op de schouw of op een wandplank. Combineer kerstverlichting met sfeervolle kaarsen, lantaarns en andere kerstversiering om het helemaal af te maken. Bij Tuincentrum Sels Evergreen koopt u sfeervolle decoratie om het binnen helemaal knus en gezellig te maken. Wat dacht u van vrolijke ballerina's, unicorns en nog meer sprookjesachtige figuren? Tegenwoordig zien we veel meer verschillende decoratie in huis en in de kerstboom dan slechts kerstballen. Kom langs op onze kerstafdeling en bekijk de nieuwste trends op het gebied van kerstverlichting. 

Kerstverlichting buiten

Zoekt u sfeervolle lampjes voor buiten? Bij Sels Evergreen hebben wij buitenverlichting voor een sfeervolle kerst. Hang bijvoorbeeld kerstlampjes op in de haag in de tuin of versier de boom met flikkerende lampjes. Thuiskomen in een verlichte tuin was nog nooit zo gezellig. Maak van uw huis een magisch  kersthuis met de verlichting van Sels Evergreen. Bij ons vindt u lichtsnoeren die lang genoeg zijn voor het verlichten van de schutting van uw huis tot aan het einde van de achtertuin. Wilt u vrolijke figuren vastmaken aan het balkon? Ook voor grappige lichtgevende kerstfiguren komt u naar tuincentrum Sels Evergreen in Oud-Turnhout. 

Duurzame kerstverlichting

Koopt u niet graag elk jaar nieuwe verlichting? Haal dan uw kerstverlichting bij ons tuincentrum. Wij verkopen duurzame lichtsnoeren die jaar na jaar meegaan. Kerstverlichting is een dure aankoop, maar wanneer u deze aankoop slechts een keer hoeft te doen, bespaart u uzelf veel geld. Kom langs en kies uit de vele soorten duurzame kerstlampjes. Tegenwoordig is kerstverlichting bijna alleen nog maar te krijgen in ledlampjes. Ledverlichting gaf vroeger erg fel wit licht, maar tegenwoordig bootsen de ledlampjes ook de gezelligheid uit die kerstverlichting vroeger had. Kom langs en kies uit onze vele gele, witte en gekleurde kerstlampjes. 

Kerstdecoratie kopen in Oud-TurnhoutKerstversiering kopen - Sels Evergreen

Kerstdecoratie geeft kleur aan uw kerst. Tijdens de feestdagen draait het om gezellig samenzijn, en om een fijne, warme plek hebben om thuis te komen. Versier daarom uw huis en tuin met prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen. Wij hebben rendieren, kerststerren, ijspegels, kerststallen, kerstsneeuw, enzovoorts. Met de juiste kerstdecoratie creëert u een unieke, persoonlijke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer! Kom langs op de kerstafdeling van Sels Evergreen en koop de mooiste kerstverlichting en kerstversiering voor een onvergetelijke kerst 2022. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen