Kunstkerstbomen

Wilt u jarenlang genieten van een kunstkerstboom , kom dan langs bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout en kies uit ons assortiment heldergroene bomen die zonder enige naalduitval. Het grootste voordeel van een kunstkerstboom is dat u niet dagelijks hoeft te stofzuigen. Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig zo mooi, dat ze bijna niet verschillen van een echte kerstboom. Een kunstkerstboom van goede kwaliteit gaat jarenlang mee. De boom vervaagt niet, behoudt zijn kleur en staat snel weer te stralen in uw woonkamer! Pak de kunstkerstboom elk jaar na kerst weer netjes in en berg deze op een droge plek op. 

Voordelen kunstkerstboomKunstkerstboom - Sels Evergreen

Twijfelt u tussen een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Ontdek de vele voordelen van een kunstkerstboom ten opzichte van een echte kerstboom.

  • Een kunstkerstboom is goedkoper op de lange termijn. Kunstkerstbomen zijn een grote investering, maar gaan jarenlang mee. Hierdoor bespaart u over een langere periode veel geld. Ga voorzichtig met uw kunstkerstboom om zodat deze zo mooi mogelijk blijft!
  • Een kunstkerstboom verliest geen naalden. Een echte kerstboom valt na een paar weken uit en geeft u veel extra schoonmaakwerk. In de decembermaand zetten we de kachel hoger en vaker aan, dit doet een echte kerstboom niet veel goeds. Een kunstkerstboom is bestand tegen warmte en kou en behoudt zijn naalden!
  • Kunstkerstbomen verschillen tegenwoordig bijna niet van echte bomen. Een kunstkerstboom leek vroeger misschien erg nep, maar tegenwoordig zijn de naalden bijna niet meer van echte te onderscheiden. Zelfs de heerlijke dennengeur evenaart u met behulp van een dennenspray. 
  • Geen gedoe met lampjes. U koopt kunstkerstbomen met ingebouwde lampjes. Hierdoor hoeft u zelf geen moeite te doen met het ophangen van de verlichting.

Een echte kerstboom brengt natuurlijk een heerlijke dennengeur met zich mee. Wilt u met een kunstkerstboom toch genieten van deze heerlijke geur? Dan kan! Bij ons in het tuincentrum koopt u een spray met een heerlijke dennengeur. Zo geniet u van alle voordelen van een kunstkerstboom inclusief heerlijke geur.

Kunstkerstboom met verlichting - Sels EvergreenKerstboom met verlichting

Dit jaar geen zin om zelf uw kerstboom op te tuigen? Geen probleem. Bij Sels Evergreen in Turnhout hebben wij kerstbomen die al voorzien zijn van verlichting. Deze kunstkerstbomen hoeft u alleen uit te klappen en in elkaar te zetten. De lampjes zitten soms aan het einde van de takken en soms zit de verlichting door de hele boom verspreid. Een kunstkerstboom met verlichting is duurder dan een gewone kunstkerstboom. De kerstboom met verlichting gaat wel heel lang mee, u heeft bovendien lang garantie op uw aankoop. Vraag ons personeel naar kunstkerstbomen met verlichting of laat u inspireren door onze bomenafdeling. De medewerkers in ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Kunstkerstboom kopen

Koop prachtige kunstkerstbomen bij Sels Evergreen. Naast de klassieke groene bomen koopt u bij ons ook fantastische witte, roze en zilveren kerstbomen. Houdt u wel van een beetje zot? Dan is een gekleurde kerstboom echt iets voor u! In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan twee meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en met of zonder decoratie. Kom langs in ons tuincentrum in Oud-Turnhout. Er zit vast een geschikte kunstboom voor u bij!Ontdek de vele soorten kunstkerstbomen bij ons in het tuincentrum. Kom langs en waan u in een magische kerstwereld.

Toch liever een echte kerstboom?

Wilt u toch liever de echte geur van dennennaalden? Dat kan! Wij hebben ook echte kerstbomen voor het echte kerstgevoel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen