Kerstartikelen

Kerst 2022 viert u gezellig thuis met vrienden en familie. In de maanden voor Kerstmis toveren wij ons tuincentrum in Oud-Turnhout om tot een sfeervolle kerstwinkel. Ontdek de mooiste decoratie voor in de boom en voor in huis. Geniet van de gezelligheid en kom langs op onze kerstafdeling. Wij tonen u graag schone kerstbomen met daarin  kerstverlichting en kerstversiering uit. Bent u op zoek naar een kunstkerstboom? Wij hebben Fijnsparren en Nordmann-sparren, met of zonder kluit. Nog geen kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus in huis? Kom langs bij ons tuincentrum in Turnhout om de kerstsfeer te proeven. Want zeg nu eerlijk, iedereen is toch gek op kerst?

Kerstartikelen bij Sels EvergreenKerstversiering - Sels Evergreen

Wilt u kerst 2022 groots aanpakken? Dat komt goed uit! Bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout hebben we alles in huis voor een magische kerst 2022. U koopt bij ons onder andere:

 • Echte kerstbomen (vanaf eind november)
 • Kunstkerstbomen
 • Kerstverlichting
 • Kerstversiering
 • Kerstdecoratie
 • En nog veel meer...

Kerstboom

Elk jaar voorzien wij onze klanten van de schoonste kerstbomen. Koop ook uw kerstboom bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout. Bent u op zoek naar een grote kerstboom of een kleine kerstboom? Of een kerstboom met of zonder kluit? Bij Sels Evergreen verkopen we allerlei soorten bomen die uw huis terug in kerstsfeer brengt. Kies uit ons aanbod Nordmannen of Fijnsparren en vul uw huis met een heerlijke dennengeur. Wilt u dit jaar eens iets anders dan één grote kerstboom? Koop bijvoorbeeld twee kleine kerstboompjes bij Sels Evergreen en plaats de kerstboompjes in gevlochten manden naast de televisie. Versier de boompjes op een minimalistische manier met kerstverlichting en wat kerstfiguren, maar houd het simpel. Kerst begint bij Sels Evergreen! Bezoek ons tuincentrum voor de beste kwaliteitsbomen uit de regio Antwerpen.

Kerstversiering

Wat is nu dé trend voor kerstversiering 2022? Kerstversiering en kerstdecoratie verandert elk jaar in stijl en kleur.

 • De traditionele trend in de kleuren rood-groen blijven elk jaar weer populair.
 • Dit jaar genieten we onder andere van sprookjesachtige kerstversiering. Denk hierbij aan engeltjes, eenhoorns, paddestoelen en vleugels.
 • Voor meer subtiele kerstdecoratie kiest u voor de kleuren lila en lichtblauw.
 • Combineer elke kleur met zilver of goud voor een luxe uitstraling.

Vanaf wanneer kerstversiering in huis?

In de regio Antwerpen kunnen we niet wachten tot het weer Kerstmis is! Over het algemeen is het acceptabel om vanaf 4 weken voor Kerstmis kerstdecoraties op te hangen. Maar u haalt natuurlijk veel eerder de spullen in huis! Tover uw spullen alvast tevoorschijn en check of u nieuwe spullen nodig hebt of dat u sommige items nog een jaar gebruikt. Bij Sels Evergreen is vanaf november onze kerstafdeling klaar om te bezoeken. Eind november shopt u bij ons de mooiste kerstbomen. Wees er snel bij dit jaar, door enkele vertragingen met leveringen is er kans op snelle uitverkoop. 

Kerstballen - Sels Evergreen

Kerstballen

Wilt u verschillende soorten kerstballen in de boom hangen? Het is leuk om diverse kleuren kerstballen op te hangen in de boom. Wat zijn nu de mooiste kleurcombinaties? Welke kleuren staan het beste bij elkaar in de kerstboom? Bij Sels Evergreen hebben we een groot assortiment aan kerstballen in verschillende kleuren. Onze favoriete kleurencombinaties zijn: 

 • rood, groen, goud
 • zilver, wit, blauw
 • lila, paars, lichtroze, goud
 • zilver, paars

Kerstballen combineren is eigenlijk eenvoudig: er is geen verkeerde combinatie. Kiest u er dit jaar bijvoorbeeld voor om veel verschillende kleuren in de boom te hangen? Of houdt u het simpel met slechts één kleur? Bij Sels Evergreen vindt u vele prachtige kleuren voor een bonte kerstboom. Kom langs en ontdek welke kerstballentrends er dit jaar zijn!

Kerstverlichting

Een kerstboom zonder kerstverlichting is natuurlijk geen kerstboom. Met kerstverlichting maakt u uw boom helemaal af. Sels Evergreen verkoopt vele soorten kerstverlichting. Van kleine ledlampjes tot ouderwetse kaarsen die u in de boom vastmaakt, bij Sels Evergreen in Turnhout vindt u kerstverlichting in alle soorten en maten. Om te besparen op uw energierekening, raden wij u aan om te investeren in duurzame ledverlichting. Wilt u weten hoeveel lampjes u nodig heeft voor in de boom, lees er meer over op onze kerstverlichtingpagina. Zorg ervoor dat uw kerstverlichtingsnoer lang genoeg is. Het is namelijk zonde als u er halverwege de boom verlichten achterkomt dat uw snoer te kort is. Vraag ons personeel om hulp wanneer u er zelf niet uitkomt, zij zijn altijd bereid u te helpen!

Kom langs in ons sfeervolle tuincentrum in Oud-Turnhout en waan uzelf in de kerstsferen!