Arrangementen

Bent u opzoek naar een mooi plantencadeau voor een speciale gelegenheid? Of wilt u thuis eens met iets anders aankomen dan een gewone bos bloemen? Kies dan voor een arrangement. Wij maken plantenstukjes in mooie schalen van glas, keramiek, kunststof of manden voor ieders keus. U kiest zelf de decoratie en de kleuren uit, zo is uw arrangement altijd geheel naar uw wens. Kom gezellig langs om zelf de planten uit te zoeken en te kiezen welke decoratie en schaal daarbij past, zodat wij een mooi arrangement voor u samenstellen.

Kerstarrangement

Ook tijdens kerst staan onze creatieve medewerkers voor u klaar om een prachtig kerststuk te creëren. Kerststukjes mogen in de decembermaand niet ontbreken en brengen gezelligheid in huis. Kiest u voor de klassieke rood-groene kleurencombinatie of heeft u een favoriete kleur in gedachten waarmee u deze kerst wil uitblinken? Bij tuincentrum Sels Evergreen koopt u allerlei soorten sfeervolle kerststukjes. Wij maken kerstarrangementen van de Poinsettia, Amaryllis, Helleborus en Hulst. Wilt u een speciaal arrangement laten maken voor een belangrijk persoon? Kom langs en bespreek uw wensen met onze medewerkers. Zij helpen u graag! 

Kerststukje Sels Evergreen

Plantadvies arrangement

Bovendien dienen wij u ook van advies, want niet elke plant past qua verzorging bij de ander. De ene plant heeft meer water of meer daglicht nodig dan de andere plant. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de persoon in kwestie. Er zijn namelijk mensen met groene vingers maar soms houden mensen meer van onderhoudsvrije planten zoals vetplanten. Ook met vetplanten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een terracotta kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Laat uw creativiteit erop los en stel uw arrangement samen bij Sels Evergreen. Wij hebben natuurlijk ook een kant-en-klaar arrangement voor u klaar staan. 

Tuinplant arrangement

Wilt u een mooi tuinplant arrangement voor in de tuin of voor op het balkon? Bij Sels Evergreen hebben we mooie plantenbakken die u vult met allerlei tuinplanten. Stel zelf een arrangement samen en plant de tuinplanten in een plantenbak uit ons assortiment potterie. Het voordeel van een plantenbak is dat u gemakkelijk plantjes verwisselt waardoor u regelmatig een ander beeld schept. Zo hoeft u geen langere tijd vast te houden aan uw samenstelling, maar verandert u bijvoorbeeld met de seizoenen mee of wisselt u gemakkelijk van kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ervaar het zelf bij Sels Evergreen in Turnhout.

Arrangement kopen Turnhout

Bij Sels Evergreen hebben we een spectaculair aanbod aan plantarrangementen. Van kamerplantenarrangementen tot tuinplantenarrangementen en arrangementen voor speciale gelegenheden en feestdagen. Niets is leuker dan een speciaal persoon verrassen met een mooie plantencoupe. In Oud-Turnhout hebben we een fantastisch assortiment aan plantarrangementen. Kies uit ons aanbod of laat zelf een arrangement ontwerpen. Kom langs en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers. Heeft u vragen over ons plantarrangement? Dan neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)14 43 43 33.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten