Kamerplanten

Sels Evergreen in Turnhout heeft een ruim assortiment kamerplanten. Van cactussen tot palmen, van yucca's tot orchideeën en van dracaena's tot monstera's. Wij hebben zeer schone groene juweeltjes voor u in huis. Heeft u geen groene vingers? Geen probleem! Wij hebben voor elke plantenliefhebber de juiste plant. Wat dacht u van een stoere vetplant? Voor alle plantenliefhebbers die gezelligheid en sfeer in hun kamer willen creëren bent u bij Sels Evergreen in Oud-Turnhout aan het juiste adres. Bezoek ons tuincentrum voor de mooiste kamerplanten en maak van uw woning een Urban Jungle.

Groene kamerplanten

De bekendste kamerplanten zijn nog altijd groene kamerplanten. Bij Sels Evergreen koopt u bekende soorten en onbekende soorten. Wij hebben een mooi assortiment met grote en kleine groene kamerplanten. Wist u dat sommige groene kamerplanten ook een luchtzuiverende werking hebben? Zij verwijderen giftige stoffen uit de lucht en zorgen voor een schone omgeving, perfect voor in de werkkamer, slaapkamer of woonkamer.

Kamerplanten - Sels Evergreen (2)

Verzorging kamerplanten

In ons tuincentrum in Oud-Turnhout vindt u ook allerlei producten om u kamerplant de perfecte verzorging te bieden. De juiste hoeveelheid, licht, water en temperatuur zijn bepalend voor de groet van de plant. Wij hebben diverse soorten potgrond, speciaal voor bloeiende kamerplanten, orchideeën of cactussen en vetplanten. Potgrond bevat voedingsstoffen voor ongeweek zes weken. Het is dus belangrijk dat u naast goede potgrond ook kamerplantenvoeding bijvoedt. Kom langs en vraag onze medewerkers om advies voor de juiste voeding voor uw kamerplant. Ook voor het bestrijden van ongedierte op kamerplanten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Hydrocultuur

Bent u opzoek naar een manier waardoor uw plant toch gezond blijft en voldoende water krijgt? Maar heeft u stiekem niet zoveel tijd om naar uw groene vriend om te kijken? Neemt u dan eens een kijkje bij Hydrocultuur, een techniek die gebruikt wordt om planten te laten groeien op kleikorrels. Handig voor op kantoor of op de studentenkamer! Geef uw planten op een slimme manier water met hydrokorrels. De gebakken kleikorrels houden vocht langer vast waardoor uw kamerplant precies de juiste hoeveelheid water krijgt. Leg een laagje kleikorrels onderin de pot en 

Kamerplanten pot

Heeft u de geschikte kamerplant gevonden, maar heeft u nog geen geschikte pot of bak voor uw nieuwe kantoorcollega? Ook voor potterie komt u bij ons tuincentrum langs. Wij hebben hippe macramé hangpotten, stoere geglazuurde potten en klassieke terracottapotten. Binnenpotterie is erg uitgebreid in kleuren en materiaal. Wilt u een plastic pot voor uw kamerplant of houdt u meer van aardewerk? Onze medewerkers staan van dinsdag tot en met zondag voor u klaar om de beste pot voor u en uw kamerplant uit te kiezen!

Koop kamerplanten in Turnhout

Bij Sels Evergreen haalt u de mooist kamerplanten voor in huis. Wij hebben bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, cactussen en vetplanten en kunstplanten voor binnen. Vergeet u uw kamerplanten wel eens water te geven? Wij hebben slimme opties voor het watergeven van kamerplanten zoals watermeters en hydrokorrels. Tot snel bij tuincentrum Sels Evergreen. Wij kijken uit naar uw bezoek en kunnen niet wachten om u al onze groene juweeltjes te laten zien. 

Plan uw route naar ons tuincentrum