Kamerplanten

Sels Evergreen in Turnhout heeft een groot assortiment kamerplanten. Van cactussen tot palmen, van yucca's tot orchideeën, en van dracaena tot monsteraplanten. Voor alle plantenliefhebbers die gezelligheid en sfeer in hun kamer willen creëren, bent u bij Sels Evergreen in Turnhout aan het goede adres.

Naast de groene kamerplanten hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond, zo kunt u kiezen uit grond voor orchideeën, cactussen en varens. In de 'potgrond speciaal' zitten extra voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Bent u opzoek naar een manier waardoor uw plant toch gezond blijft en voldoende water krijgt? Maar heeft u stiekem niet zoveel tijd om naar uw groene vriend om te kijken? Neemt u dan eens een kijkje bij Hydrocultuur, een techniek die gebruikt wordt om planten te laten groeien op kleikorrels. Handig voor op kantoor of op de studentenkamer!

Heeft u de geschikte kamerplant gevonden, maar heeft u nog geen geschikte pot of bak voor uw nieuwe kantoorcollega? Ook voor potterie kunt u bij ons tuincentrum langskomen, wij staan voor u klaar om de beste pot voor u en uw kamerplant uit te kiezen!